". Ihmelahti: Vaalimainos - uhka vai mahdollisuus?

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Vaalimainos - uhka vai mahdollisuus?

Elämme aikaa, jolloin kännykkäkamerat räpsyvät autoissa ja pelti rytisee ja päitä lentelee. Melkein heti kärkeen onkin siis todettava, että tämä kuva on otettu täysin turvallisin menetelmin. Vastaantulevaa liikennettä ei ole vaarannettu missään vaiheessa.
Tuolla pylvään juuressa häämöttää vaalimainos. Niitä on Nesteentien varrella enemmänkin. Tulipa tuossa mietittyä sellaista, että miten kulkee sellaisen henkilön ajatuksenjuoksu, joka tekee äänestyspäätöksen autoillessaan?
Liikkuuko päässä että 62... 52... 52... Jyrki.... ei hitto mikä se oli... 100... Kake... mikä... taas 62... hieno kuva... hassu ukko eiku täti... 99... 69... taas 52 ai se oli toi tyyppi... auto perkele... mutka jaa eikun 23... auto..?
Itse en ole vielä päätöstä tehnyt, ja vedin nuo numerotkin ihan hatusta. Millä sitä kaikkea muistaa. Pitäisi oikein pysäyttää auto tien poskeen ja katsella noita mainoksia ihan rauhassa. Analysoida ehdokkaiden kasvojen ilmeitä ja mutustella iskulauseita.
Yksi iskulause muuten tuli mieleen. Se meni että "Älä höpsi, äänestä Köpsi". Ei, en tunne häntä enkä ole lobbaamassa häntä. Tuli vain mieleen.
On se muuten kumma, että mainoksia lätkitään mutkiin ja risteysalueille. Onko se liikenneturvallista? Kysyn vain hä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti